Εφαρμογές με Διάφανο PVC:

Προσόψεις «dial» μηχανημάτων
Θερμοδιαμόρφωση για συσκευασία
Καπάκια και κουτιά συσκευασίας
Σήμανση προϊόντων σε καταστήματα
Ετικέτες

Εκτύπωση σε Διάφανο PVC

Το διάφανο PVC είναι ένα εύκαμπτο, ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη Βιομηχανία της Μεταξοτυπίας για πολλές και διάφορες εφαρμογές.

H EFAN παράγει μια ευρεία γκάμα προϊόντων από διάφανο PVC που χρησιμοποιούνται για μεγάλη γκάμα καθημερινών εφαρμογών εκτύπωσης, όπως δείκτες ραφιών, ειδικές πινακίδες, ετικέτες, ημερολόγια, χάρτες, επαγγελματικές κάρτες, μενού, συσκευασίες προΪόντων, προσόψεις μηχανημάτων, προστατευτικά καλύμματα και πολλά άλλα!

Το καθαρό PVC είναι η οικονομική απάντηση για πολλές εφαρμογές πλαστικών μεμβρανών. Η ευελιξία του το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές εκτύπωσης, κοπής, κόλλησης και αναδίπλωσης.

Μεταξοτυπία

 Η εκτύπωση με Μεταξοτυπία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές εκτύπωσης και είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη από εταιρείες κατά την εκτύπωση μεγάλων ποσοτήτων.
Χρησιμοποιείται για περισσότερα από 100 χρόνια στον εμπορικό, βιομηχανικό και καλλιτεχνικό τομέα και χρησιμοποιείται κυρίως για την εκτύπωση εικόνων και σχεδίων σε αυτοκόλλητο βινύλιο, PVC, ακρυλικό, αλουμίνιο, ξύλο και άλλα υλικά επίπεδης επιφάνειας.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι μεταξοτυπίας, ανάλογα με τον σκοπό και τη διαδικασία εκτύπωσης που χρησιμοποιείται.

Ποια είναι τα οφέλη της μεταξοτυπίας;

- Εξαιρετική αναλογία ποιότητας-τιμής για μεγάλου όγκου εκτυπώσεις
- Τέλεια αναπαραγωγή χρωμάτων
- Ανθεκτικότητα εξατομικευμένων αντικειμένων
- Εκτυπώσεις που είναι ανθεκτικές σε ακραίες καιρικές συνθήκες, στην υγρασία και τον χρόνο.

Ζητήστε Προσφορά

X

Right Click

No right click